17 december 2016
14:00

SK Höjden

Referat: Vargöns BK - SK Höjden

Vargön startar som väntat i ett högt skridskotempo. För dagen ställer de upp med säsongens starkaste lag. Det resulterar i att de tar ledningen med 1-0 efter en och en halv minut. Vi håller dock emot bra och håller oss till vår plan och kvitterar rättvist genom David Henriksson efter drygt tre spelade minuter. Sedan böljar spelet fram och tillbaka och vi tar ledningen efter 22 minuter genom Petrus Henriksson som inte vill vara sämre än brorsan. Vargön kvitterar dock till 2-2 och gör sedan 3-2 på straff som också är halvtidsresultatet.
Vi har ett gott snack i halvlek och känner att vi absolut är med i matchen.
Andra halvlek startar och efter 10 minuter gör Hans Iverlund 3-3. Matchen är helt jämn. Efter dryga 63 spelade minuter blir det en dubbelutvisning efter en tilltrasslad situation. Under dessa tio minuter gör Vargön 4-3. Vargön ökar på sin ledning till 5-3 efter 75 spelade minuter och vi väljer att ta Time Out. Vi lägger en högre press och håller det bra men matchminut 88 gör Vargön 6-3 och vi tappar vårt spel totalt. Målen trillar in i en aldrig sinande ström och slutsiffrorna skrivs till 10-3 vilket känns fruktansvärt med tanke på att vi spelade jämnt med dem i 70 minuter.
Det är ett stukat gäng som åker hem i bilar mot Göteborg men fulla av tillförsikt för nästa match som är mot serieledarna Sunvära.

sön 19 feb 2017, 15:00 SK Höjden - Vargöns BK 5 - 2